Iphone – skift af skærm og reparation

Iphone mobil reparation skærm og garantiEr din iPhone, iPad eller iPod touch screen er brudt sammen, er alt håb er ikke tabt. Heldigvis har Apple gjort det ekstremt nemt at få en ødelagt iPhone skærm udskiftet- hvis du gør det på den rigtige måde. Fra en tidligere Apple medarbejder, får du her lidt råd med på vejen mht reparation af din mobil.

Brug altid et cover, de nye mobiler er ikke hårdføre og skærmene flækker / knækker utroligt nemt, et enkelt fald er nok til knækket skærm.
De koster næsten ingenting  kontra en ny skærm. F.eks. kan du få et Samsung galaxy s8 cover for under 200 hos Ma99

1. Kontroller din iphone Garanti

Smut over til Apples website og tjek din garanti status. Der er tre mulige udfald:

Ingen garanti længere
1 års fabrikanter garanti
Dækket af AppleCare +

Ingen Garanti

Hvis du er uden for garanti, tag det roligt. Du kan stadig få en erstatning via Apple Store, eller i en af de mange mobil reparations butikker landet over.

1. års garanti

Hvis du er under producentens garanti, er du stadig nødt til at betale den samme genanskaffelsesomkostning som værende uden for garanti, da 1. års garanti ikke dækker hændelige skader. Du får dog originale dele.

AppleCare +

Hvis du har AppleCare +, fedt! Du betalte $ 99 i sin tid og kan få en erstatning på en Apple Store eller via AppleCare for $ 50-80, afhængigt af enheden.

Bemærkninger til garanti

En type brud er faktisk dækket af garantien, hvis du henvender dig i en Apple butik – en hårrevne. Fra 2014 anser Apple en hårgrænse revne for, at være en defekt i glasset og vil erstatte enheden gratis inden for det første år, eller inden for de første to år, hvis du har købt AppleCare + (Apples udvidet garanti plan).

Hårgrænse revne = en enkelt linje uden andre tegne på skade.

Hvis enheden har flere revner eller et edderkoppespind revne, bliver du nødt til at betale den fulde pris for ny skærm.

Reparation i mobilreparations butik

Medbringer du din iphone til en reparations butik / værksted, kan de skifte din skærm på 30 minutter til en uoriginal skærm i samme kvalitet for omkring 1200.

Et nyt batteri ligger på under 1000.

I jylland er der flere kæder og en af dem er Fonia, der har butikker i 8900 Randers, 8000 Århus C, 8600 Silkeborg og 7100 Vejle. De er billige og dygtige. Besøg deres hjemmeside og se priserne for hver model.

Skift til en billig brugt iphone

Flere steder online, er det i dag muligt at købe en brugt iphone og i mange tilfælde vil det være næsten lige så billigt som at få den gamle lavet.